JOHANNAYO

happy halloween!

Publicerad 2014-10-31 13:11:00 i Allmänt, Fotografi,

 
glad halloween på er!! just nu är jag i göteborg över helgen för att fira min padre som fyller år idag. snart ut för att äta god mat, strö runt i stan och gå på bio. ska bli riktigt mysigt!

hoppas alla har ett bra lov hittills! jag har faktiskt fotat en hel del, 3 gånger faktiskt. wow. men det är mycket för att vara jag! i förrgår hängde jag med hannah och kletade latex och blod i ansiktet för att ha en liten halloweeninspirerad photo shoot. blev riktigt nöjd, men det är ju svårt att inte va det när en har en så snygg modell. titta bara vilken mumsbit! 

har även en överraskning till er! eller ja, främst till mig, men ni får gärna vara med på den. håll utkik här på söndag!

// atm I'm in gothenburg doing some fancy stuff. it's my dad's birthday so we're celebrating him in the best city in sweden, naturally. soon we'll go out for dinner, walk around a bit before the cinema starts. ah I love doing things like these during autumn, it takes coziness to a whole new level!
on wednesday hannah and I took some halloween inspired photos, and here is the first one! isn't she gorgeous? //

Before & after

Publicerad 2014-10-28 14:06:13 i Fotografi, Före/efter, Photoshop,

 
 WATCH IT LARGE ON FLICKR HERE 
 
ändrade bara liiiite i photoshop, haha... åh vad denna bild har tagit ett tag, men det känns så värt! har lärt mig mycket nya trix på sistone och använde mig av några här. blev himla nöjd tillslut! hade inte gått utan finaste maren, så massa cred till henne 

vad tycker ni om sådana här före/efter inlägg? vad vill ni se mer av i bloggen?

// barely touched this one, haha... it took longer than I thought it would to edit this. damn you, horrible bathroom lights. but now it's finally finished! what do you think of these kinds of posts? you like? you no like? let me know! //

oslo II

Publicerad 2014-10-22 16:51:24 i Allmänt, Resor,

haha vadå att jag har haft fullt upp? glömde helt av att jag missat att visa ett antal bilder från när jag hälsa på maren för någon månad sedan (!!!!!). tusan vad tiden går.

älskar tunnelbanor och tåg, så oslo är ju helt rätt stad för mig. tycker det är sååå himla fint där nere! i tunnelbanan, alltså. fast norge är inte så tokigt det heller.

 
 
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela